Verkoopbemiddeling

U wilt uw woning het liefst snel en tegen een gunstige prijs verkopen. Het is daarvoor belangrijk dat deze goed in de markt wordt gezet.

Wij verzorgen de volledige verkoopbemiddeling van uw woning, waarbij wij u vooraf goed adviseren over het verkoopproces en over de koers die wij met u uitzetten. Daarbij benutten wij alle verkoopmogelijkheden op de diverse woningwebsites, zoals funda.nl, huislijn.nl en nvm.nl, maar ook plaatsen wij een opvallend verkoopbord bij uw woning. 
Onze Facebook- en Twitterpagina worden continu up-to-date gehouden met bijzonderheden over ons woningaanbod. Er worden digitale brochures gemaakt en in het oog springende advertenties geplaatst, wij doen de bezichtigingen, voeren de onderhandeling en brengen de verkoop tot stand. Het opstellen van de koopovereenkomst volgt en ten slotte begeleiden wij u tot en met de overdracht van uw woning bij de notaris. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Uw vaste contactpersoon kent uw wensen en werkt van daaruit intensief met u samen. 

Met onze objectieve kijk op de huidige markt en die duidelijke aanpak bereiken wij het gewenste resultaat: de verkoop van uw woning!