Verkocht: Vlissingsestraat 50B, 4331 KW Middelburg
Type object Appartement, bovenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 38 m²
€ 99.500,- k.k.

Algemeen

In een historisch pandje in de sfeervolle binnenstad van Middelburg gesitueerd keurig 2 kamer appartement. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig complex bestaande uit drie eenheden, welke in 2010 zijn gerealiseerd. Het betreft het appartementje gelegen op de tweede (bovenste) etage. Het appartementje ligt echt midden in het centrum en heeft hierdoor alle voorzieningen binnen handbere... Meer informatie
  • Kenmerken
    Alle kenmerken
    Type object Appartement, bovenwoning
    Bouwjaar 1700
    Status Verkocht

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 20132/3969914
Prijs € 99.500,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 2 juli 2018
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1700
Isolatievormen Dakisolatie
Muurisolatie
Voorzetramen
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 38 m²
Inhoud 110 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)

Omschrijving

In een historisch pandje in de sfeervolle binnenstad van Middelburg gesitueerd keurig 2 kamer appartement. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig complex bestaande uit drie eenheden, welke in 2010 zijn gerealiseerd. Het betreft het appartementje gelegen op de tweede (bovenste) etage. Het appartementje ligt echt midden in het centrum en heeft hierdoor alle voorzieningen binnen handbereik. Ook voorzieningen als de HZ University of applied science, University College Roosevelt en het centraal station zijn op korte loopafstand gesitueerd.

Het appartement verkeert in verhuurde staat en geeft reeds jaren een keurig en stabiel rendement. Momenteel bedraagt de jaarhuur € 7.140,- waarbij huurder zelf zorgt voor de levering van energie etc. Er is de laatste jaren geen leegstand. Bij serieuze belangstelling is de huurovereenkomst (model ROZ) uiteraard ter inzage.

Alle voorzieningen in het pand en derhalve ook het appartement dateren uit 2010 en zijn in de afgelopen jaren stelselmatig goed onderhouden. Het appartement biedt modern wooncomfort en een nette afwerking gecombineerd met de sfeer van een oud pand.

Recent bekeken